Auto's gelanceerd na ongeval op berucht kruispunt Boxtel

Geplaatst op 05-04-2017 om 13:37
BOXTEL - Op het kruispunt Kruisbroeksestraat-Ladonkseweg zijn woensdagmiddag wederom twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Daarbij is een vrouw, de bijrijder van een van de auto's, gewond geraakt. Zij is ter plekke gestabiliseerd en met onbekende verwondingen in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het kruispunt is in Boxtel berucht vanwege de vele ongelukken die er plaatsvinden. Een snelle blik in ons nieuwsarchief, waarin alleen de ernstige ongelukken voorkomen levert sowieso al drie andere ongelukken op het kruispunt op in het afgelopen jaar. Zo botsten op 29 juli 2016 twee auto's op elkaar, waarbij een persoon bekneld raakte, raakte een week eerder, op 18 juli, een vrouw gewond bij een aanrijding en moest op 14 juni een persoon door ambulancepersoneel behandeld worden vanwege een ongeluk op de kruising. Ook in 2015 en eerder gebeurden vele ongelukken.

Al in 2015 stelde oppositiepartij BALANS vragen aan de gemeenteraad met betrekking tot de veiligheid van het kruispunt Kruisbroeksestraat-Ladonkseweg. De gemeente liet in juli, in een reactie op vragen die DeMooiBoxtelKrant stelde, al weten verkeersmetingen en observaties te doen in verband met de verkeersveiligheid van het kruispunt. Eerder werden al extra borden en markeringen aangebracht om de verkeersveiligheid te bevorderen.


Redactionele Foto's
Foto van Auto's gelanceerd na ongeval op berucht kruispunt Boxtel #198488 Foto van Auto's gelanceerd na ongeval op berucht kruispunt Boxtel #198489 Foto van Auto's gelanceerd na ongeval op berucht kruispunt Boxtel #198490 Foto van Auto's gelanceerd na ongeval op berucht kruispunt Boxtel #198491 Foto van Auto's gelanceerd na ongeval op berucht kruispunt Boxtel #198492 Foto van Auto's gelanceerd na ongeval op berucht kruispunt Boxtel #198493 Foto van Auto's gelanceerd na ongeval op berucht kruispunt Boxtel #198494 Foto van Auto's gelanceerd na ongeval op berucht kruispunt Boxtel #198495

Foto's: Mark van der PolFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17391, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook