Politie vraagt hulp van inwoners Udenhout bij zoektocht naar drugslab

Geplaatst op 11-04-2017 om 14:09
UDENHOUT - De politie heeft via bannering de hulp ingeroepen van de inwoners van Udenhout. Via deze digitale bewonersbrief worden de inwoners opgeroepen hun oren en ogen open te houden en informatie te delen. Zo hoopt de politie een vermeend drugslab te vinden.

Eind januari en begin februari 2017 heeft de politie verschillende keren een onderzoek ingesteld in de Van Heeswijkstraat en omliggende straten in Udenhout wegens een penetrante zware geur. Door buurtbewoners werden, al dan niet anoniem, meerdere tips aan de politie doorgegeven. Maar die kan niet ontdekken waar deze geur vandaan komt. Verschillende scenario’s zijn daarbij onderzocht.

De politie houdt ernstig rekening met het scenario dat in de directe nabijheid van de Van Heeswijkstraat, maar misschien ook in de ruimere omgeving, een drugslab zit. Dat is de reden dat omwonenden benaderd zijn om mee te helpen.

Bannering, en voor de toekomst Facebookadvertising, zijn nieuwe wegen die de politie bewandelt om te kijken of het meerwaarde heeft. Bannering wordt in het bedrijfsleven al jaren toegepast voor bijvoorbeeld het leveren van marketing boodschappen om klanten te trekken. De voordelen van bannering zijn de relatief lage kosten, een groot bereik en dat er vooraf een geografisch gebied ingesteld kan worden, doelgericht dus.Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17418, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook