Politie en brandweer naar Terheijden voor inbraakalarm Rabobank

Geplaatst op 15-04-2017 om 10:15
TERHEIJDEN - Vrijdagnacht net na middernacht ging het inbraakalarm van de Rabobank aan de Dorpsplein in Terheijden door nog onbekende oorzaak af. Diverse eenheden van de politie kwamen naar Terheijden. Invalswegen werden afgezet en andere eenheden waren ter plaatse bij de Rabobank.

Met de recente plofkraken in het achterhoofd werd er geen risico genomen. Ook de brandweer werd ter plaatse geroepen. Na enig onderzoek zijn er geen vreemde zaken aangetroffen. Ook was er geen braakschade te bekennen wat niet wil zeggen dat er voorbereidende werkzaamheden zijn geweest door criminelen aan deze geldautomaat.

Voorbereidende werkzaamheden zijn onlangs nog wel bij andere geldautomaten aangetroffen in deze regio. Ook is er verscherpt toezicht bij enkele geldautomaten vanwege verhoogde kans op een plofkraak. Waardoor het inbraakalarm bij de Rabobank in Terheijden is nog onduidelijk.


Redactionele Foto's
Foto van Politie en brandweer naar Terheijden voor inbraakalarm Rabobank #198956 Foto van Politie en brandweer naar Terheijden voor inbraakalarm Rabobank #198957 Foto van Politie en brandweer naar Terheijden voor inbraakalarm Rabobank #198958 Foto van Politie en brandweer naar Terheijden voor inbraakalarm Rabobank #198959 Foto van Politie en brandweer naar Terheijden voor inbraakalarm Rabobank #198960 Foto van Politie en brandweer naar Terheijden voor inbraakalarm Rabobank #198961 Foto van Politie en brandweer naar Terheijden voor inbraakalarm Rabobank #198962 Foto van Politie en brandweer naar Terheijden voor inbraakalarm Rabobank #198963

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17445, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook