Veel rookontwikkeling bij brand boven restaurant in Vught

Geplaatst op 15-04-2017 om 11:45
VUGHT - Vrijdagavond woedde korte tijd brand boven een restaurant op de hoek van het Marktveld en de Taalstraat in Vught. De brandweer welke met twee blusvoertuigen en een ladderwagen uitrukte had het vuur snel onder controle. Wel kwam er veel rook vrij tijdens de brand. De politie hield omstanders op afstand en sloot de doorgaande weg volledig af.
De eigenaar merkte de brand op toen de stroom uitviel en hij een brandlucht rook bij de meterkast. De rookontwikkeling verspreidde zich razendsnel en bereikte ook het onderliggende restaurant waar op dat moment een feestje gaande was. Het feestje werd vroegtijdig beëindigd en het gehele pand werd ontruimd.
Ook burgemeester Roderick van de Mortel van de gemeente Vught kwam, nadat hij korte tijd vanaf zijn balkon toe stond te kijken, polshoogte nemen. De brand ontstond vermoedelijk in een badkamer van de bovenwoning. Naast veel roetschade is er in het magazijn van het restaurant ook waterschade, hier sprong tijdens de brand een waterleiding.


Redactionele Foto's
Foto van Veel rookontwikkeling bij brand boven restaurant in Vught #199055 Foto van Veel rookontwikkeling bij brand boven restaurant in Vught #199056 Foto van Veel rookontwikkeling bij brand boven restaurant in Vught #199057 Foto van Veel rookontwikkeling bij brand boven restaurant in Vught #199058 Foto van Veel rookontwikkeling bij brand boven restaurant in Vught #199059 Foto van Veel rookontwikkeling bij brand boven restaurant in Vught #199060 Foto van Veel rookontwikkeling bij brand boven restaurant in Vught #199061 Foto van Veel rookontwikkeling bij brand boven restaurant in Vught #199062

Foto's: Sander van GilsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17446, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook