Inzittenden spoorloos na zwaar ongeval met gestolen Audi in Lithoijen

Geplaatst op 17-04-2017 om 03:01
LITHOIJEN - Op de Lithoijensedijk in Lithoijen is in de nacht van zondag op maandag een zwaar ongeval gebeurd. Een buurtbewoonster hoorde rond 1.25 uur een harde klap en belde de politie. Die kon het ongeval in eerste instantie niet vinden maar na een zoektocht werd een zeer zwaar beschadigde auto aangetroffen die van de dijk was geraakt, door een hek was gereden en tegen een gebouw op het terrein van betoncentrale Bouwoort tot stilstand was gekomen. Het ongeluk bleek te zijn gebeurd op bijna dezelfde plek als waar op 7 april ook een auto van de dijk reed.

Hoewel de auto zeer zwaar beschadigd was en deed vermoeden dat er ernstig gewonden waren gevallen ontbrak van de inzittenden ieder spoor. De politie, brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Hulpverleners hebben lang en in de ruime omgeving met onder meer een infraroodcamera gezocht naar eventuele slachtoffers maar die werden niet gevonden. Een getuige had na het ongeluk in de omgeving wel een aantal mannen richting Lith zien lopen maar of dat de inzittenden van de auto zijn geweest is niet duidelijk.

De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek. Daaruit is inmiddels vast komen te staan dat het om een Audi gaat die in de regio Dordrecht was gestolen. Waardoor de auto van de weg raakte, hoeveel mensen er in de auto zaten en waar die zijn gebleven is niet duidelijk. Ongevalsanalisten van de politie zijn op de plaats van het ongeval begonnen met een uitgebreid onderzoek.


Redactionele Foto's
Foto van Inzittenden spoorloos na zwaar ongeval met gestolen Audi in Lithoijen #199040 Foto van Inzittenden spoorloos na zwaar ongeval met gestolen Audi in Lithoijen #199041 Foto van Inzittenden spoorloos na zwaar ongeval met gestolen Audi in Lithoijen #199042 Foto van Inzittenden spoorloos na zwaar ongeval met gestolen Audi in Lithoijen #199043 Foto van Inzittenden spoorloos na zwaar ongeval met gestolen Audi in Lithoijen #199044 Foto van Inzittenden spoorloos na zwaar ongeval met gestolen Audi in Lithoijen #199045 Foto van Inzittenden spoorloos na zwaar ongeval met gestolen Audi in Lithoijen #199046

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17456, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook