Slachtoffers ongeval Bavel verdacht van straatroofpoging

Geplaatst op 03-05-2017 om 00:29
BAVEL - Een 19-jarige Waalwijker en een 16-jarige jongen uit Bavel zijn dinsdag 2 mei 2017 met de auto waarin zij zaten op de kruising van de Tervoortseweg en de Dorstseweg tegen een boom beland. Ze raakten licht gewond. Tijdens het onderzoek bleek dat zij als verdachten konden worden aangemerkt van een straatroofpoging die kort voor het ongeval plaats vond. Zij werden na behandeling in het ziekenhuis aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex aan de Mijkenbroek in Breda.

Het slachtoffer, een 16-jarige jongen uit Bavel, deed aangifte. Hij vertelde dat hij over de Dortseweg fietste met een mobiele telefoon in zijn handen waarmee hij aan het appen was. Hij kwam vanuit de richting van de Lange Bunder en reed in de richting van Dorst. Hij zag dat hij een auto hem voorbij reed en direct afsneed waardoor hij met zijn fiets in de berm belandde. De bijrijder stapte uit en kwam dreigend op hem af, met mogelijk een mes in zijn handen. Hij schrok hier erg van en vluchtte een tuin in. Hij hoorde dat kort daarna de auto met veel lawaai wegreed.

Kennelijk is de bestuurder daarna de macht over het stuur verloren en op de kruising uit de bocht gevlogen en tegen een boom beland. De twee inzittenden werden met lichte verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, daar werden ze door de politie als verdachten aangehouden. De auto is in beslag genomen. Er zijn in de omgeving goederen veilig gesteld die mogelijk uit de auto gegooid zijn.


Redactionele Foto's
Foto van Slachtoffers ongeval Bavel verdacht van straatroofpoging #199922 Foto van Slachtoffers ongeval Bavel verdacht van straatroofpoging #199923 Foto van Slachtoffers ongeval Bavel verdacht van straatroofpoging #199924 Foto van Slachtoffers ongeval Bavel verdacht van straatroofpoging #199925 Foto van Slachtoffers ongeval Bavel verdacht van straatroofpoging #199926 Foto van Slachtoffers ongeval Bavel verdacht van straatroofpoging #199927 Foto van Slachtoffers ongeval Bavel verdacht van straatroofpoging #199928 Foto van Slachtoffers ongeval Bavel verdacht van straatroofpoging #199929 Foto van Slachtoffers ongeval Bavel verdacht van straatroofpoging #199930 Foto van Slachtoffers ongeval Bavel verdacht van straatroofpoging #199931 Foto van Slachtoffers ongeval Bavel verdacht van straatroofpoging #199932

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17571, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook