Meegenomen auto teruggevonden na overval op woning aan Braamheuvel in Best

Geplaatst op 03-05-2017 om 12:15
BEST - Op een woning aan de Braamheuvel in Best is woensdagmorgen rond 11.45 uur een overval gepleegd. Daarbij zouden twee daders betrokken zijn geweest. De eerste dader is een ongeveer 1.70 meter lange man van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst. Hij draagt een donker regenjack. De tweede overvaller is blank, 1.0 tot 1.85 meter lang en draagt een blauwe jas.

De twee waren er vandoor gegaan met de Toyota RAV4 en een GSM-telefoon van het slachtoffer. De politie vroeg mensen die het voertuig zagen geen actie te ondernemen maar meteen 112 te bellen en de positie van de auto door te geven. Het voertuig werd al snel elders in de wijk beschadigd teruggevonden maar van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De auto is in beslag genomen voor sporenonderzoek.

Bij de overval is niemand gewond geraakt. De politie is begonnen met een onderzoek en heeft onder omwonenden en gebruikers van social media een Burgernet bericht verspreid met het signalement van de verdachten.


Redactionele Foto's
Foto van Meegenomen auto teruggevonden na overval op woning aan Braamheuvel in Best #199950 Foto van Meegenomen auto teruggevonden na overval op woning aan Braamheuvel in Best #199951 Foto van Meegenomen auto teruggevonden na overval op woning aan Braamheuvel in Best #199952 Foto van Meegenomen auto teruggevonden na overval op woning aan Braamheuvel in Best #199953 Foto van Meegenomen auto teruggevonden na overval op woning aan Braamheuvel in Best #199954 Foto van Meegenomen auto teruggevonden na overval op woning aan Braamheuvel in Best #199955 Foto van Meegenomen auto teruggevonden na overval op woning aan Braamheuvel in Best #199956 Foto van Meegenomen auto teruggevonden na overval op woning aan Braamheuvel in Best #199957

Foto's: Arno van der LindenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17573, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook