Auto’s en aanhanger beschadigd bij brand in Tilburg

Geplaatst op 05-05-2017 om 09:02
TILBURG – Vrijdagochtend omstreeks 4.15 uur werd de Lucas Meijerstraat in Tilburg-Zuid opgeschrikt door een harde knal. Met een auto werd een aanrijding veroorzaakt waarna onbekenden de auto in brand staken en de wijk invluchten. De auto is vermoedelijk van diefstal afkomstig. Door de felle brand brandde de auto helemaal uit en raakte een aanhanger en een ander voertuig beschadigd.

De brandweer heeft met behulp van een grote zaag de motorkap open geslepen om beter bij het vuur te kunnen komen. De politie bekijkt camerabeelden in de buurt en spreekt met getuigen.

Tilburg wordt de laatste tijd geteisterd door autobranden. In de laatste twee maanden zijn er in totaal al 13 viertuigen door brand vernield. De politie heeft alle autobranden in onderzoek en in de meeste gevallen wordt uitgegaan van brandstichting.


Redactionele Foto's
Foto van Auto’s en aanhanger beschadigd bij brand in Tilburg #200042 Foto van Auto’s en aanhanger beschadigd bij brand in Tilburg #200043 Foto van Auto’s en aanhanger beschadigd bij brand in Tilburg #200044 Foto van Auto’s en aanhanger beschadigd bij brand in Tilburg #200045

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17591, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook