Tientallen bekeuringen en in beslag genomen auto's bij grote controle in Tilburg

Geplaatst op 10-05-2017 om 22:40
TILBURG - Vandaag hielden de politie en de belastingdienst een verkeerscontrole op het Laarveld in Tilburg. Verkeer wat over de Ringbaan Zuid reed werd gecontroleerd op openstaande signaleringen en belastingschulden.

Zeven motoragenten hielden hierbij verkeerstoezicht en achterhaalden 188 ANPR hits. Er werden 56 bekeuringen geschreven voor uiteenlopende zaken waaronder 27 keer het een vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden. Vier automobilisten kregen een bekeuringen omdat hun auto was voorzien van te donkere autoruiten.

De Belastingdienst nam 22 personenauto's in beslag vanwege openstaande Belastingschulden. Ter plaatse werd er voor ruim 20.000 euro aan Belastingschulden afgerekend. Zes automobilisten kregen een naheffing van 1500 euro omdat zij in een buitenlandse auto reden terwijl zij in Nederland woonachtig zijn.


Redactionele Foto's
Foto van Tientallen bekeuringen en in beslag genomen auto's bij grote controle in Tilburg #200316 Foto van Tientallen bekeuringen en in beslag genomen auto's bij grote controle in Tilburg #200317 Foto van Tientallen bekeuringen en in beslag genomen auto's bij grote controle in Tilburg #200318

Foto's: Jack BrekelmansFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17630, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook