Eindhovenaar biecht na 4,5 jaar woningoverval in Geldrop op

Geplaatst op 12-05-2017 om 15:03
GELDROP - In het onderzoek naar een gewelddadige woningoverval uit 2012 hield de politie donderdag 11 mei een 54-jarige Eindhovenaar aan op het bureau in Eindhoven. De overval werd op vrijdag 16 november 2012 gepleegd op een woning aan de Mierloseweg in Geldrop. De destijds 62-jarige bewoner werd tijdens de overval belaagd door twee donker geklede mannen. Door het geweld dat door de daders werd gebruikt raakte de man gewond. Hij moest in het ziekenhuis aan zijn verwondingen worden behandeld.

De daders gingen ervandoor met de portemonnee van het slachtoffer. Specialisten gingen in en om de woning op zoek naar sporen. De recherche deed langere tijd onderzoek naar de overval, maar dat leidde niet tot aanhoudingen.

Donderdagmiddag rond 14.15 uur kwam de 54-jarige man uit Eindhoven het bureau in zijn woonplaats binnengelopen. Hij gaf aan betrokken te zijn geweest bij de overval in Geldrop, waarop hij werd aangehouden. De man had persoonlijke redenen om zijn betrokkenheid na 4,5 jaar op te biechten.

De verdachte zit vast voor verder onderzoek. Het onderzoek naar de overval is heropend, maar de recherche heeft nog geen zicht op andere betrokkenen. Het slachtoffer van de overval is vanmiddag op de hoogte gebracht van de arrestatie.


Redactionele Foto's
Foto van Eindhovenaar biecht na 4,5 jaar woningoverval in Geldrop op #200385 Foto van Eindhovenaar biecht na 4,5 jaar woningoverval in Geldrop op #200386 Foto van Eindhovenaar biecht na 4,5 jaar woningoverval in Geldrop op #200387 Foto van Eindhovenaar biecht na 4,5 jaar woningoverval in Geldrop op #200388

Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17641, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook