Twee ara's gestolen bij dierenpark Zie-Zoo in Volkel

Geplaatst op 13-05-2017 om 11:33
VOLKEL - Bij dierenpark Zie-Zoo in Volkel zijn afgelopen nacht twee groenvleugelara's gestolen. Dat meldt het dierenpark op haar Facebook pagina. De twee papegaaiachtige vogels waren een opvallende verschijning omdat ze bij de hoofdingang van het park, dat naast de vliegbasis ligt, waren gehuisvest. Het park zegt geschokt en verdrietig te zijn en bedankt iedereen voor het meeleven. Er zou aangifte zijn gedaan bij de politie.

Bij andere kleine dierenparken in Oost-Brabant werden eerder al bijzondere vogels gestolen. Bijna een jaar geleden werd in Nuland een man opgepakt voor de diefstal van vogels uit dierenparken in Best en Veldhoven eerder dat jaar. Bij Zoo Veldhoven werden in maart van dit jaar nog kaketoes gestolen.

Ook voor Zie-Zoo in Volkel is het helaas niet voor het eerst dat criminelen toeslaan bij het park. In februari van dit jaar werden er van buiten het park meeuwen doodgeschoten in hun verblijf. Tien dieren overleefden de schietpartij niet.


Redactionele Foto's
Foto van Twee ara's gestolen bij dierenpark Zie-Zoo in Volkel #200410 Foto van Twee ara's gestolen bij dierenpark Zie-Zoo in Volkel #200411

Foto's: Dierenpark Zie-Zoo & Politie UdenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17645, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook