Belg aangehouden voor overval op tankstation in Zevenbergen

Geplaatst op 15-05-2017 om 13:53
ZEVENBERGEN - Na een onderzoek hield de politie vrijdag 12 mei een Belgische man aan op verdenking van het plegen van een gewapende overval op een tankstation in april van dit jaar in Zevenbergen. Een medewerkster van een tankstation aan de Zevenbergse Langeweg werd op 26 april rond 18.45 uur overvallen. Een man die zich in eerste instantie voordoet als een gewone klant, blijkt al snel een overvaller te zijn. Onder bedreiging van een vuurwapen eist de overvaller geld en vlucht vervolgens met de buit.

De politie startte direct een onderzoek. Vrijdagochtend rond 1.50 uur meldde zich naar aanleiding van dit onderzoek op het politiebureau in Breda een 36-jarige man uit het Belgische Vilvoorde. Hij werd gearresteerd als verdachte van het plegen van de overval. De man zit vast voor verder onderzoek en wordt maandag 15 mei voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Redactionele Foto
Foto van Belg aangehouden voor overval op tankstation in Zevenbergen #200521

Foto's: Tom van der PutFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17662, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook