Gewonde bij uitslaande brand in woning aan Mascagnistraat in Tilburg

Geplaatst op 16-05-2017 om 09:15
TILBURG - Bij een flinke uitslaande brand op de bovenverdieping van een huis aan de Mascagnistraat in Tilburg is vanmorgen kort na acht uur een gewonde gevallen. Een klein jongetje dat in de woning aanwezig was bleef ongedeerd. Het kindje werd opgevangen door politiemedewerkers. De gewonde, onduidelijk is het of dit een man of vrouw is, ademde rook in en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De brand ontstond naar alle waarschijnlijkheid nadat een telefoon die aan de oplader zat onder het matras van een bed was gelegd. Kortsluiting in de telefoon heeft daarna vermoedelijk het matras in brand gezet waarna de hele slaapkamer uitbrandde. De brand woedde zo hevig dat het huis op dit moment niet meer bewoonbaar is.

Door de brand raakte ook het dak van het huis beschadigd De brandweer kwam ter plaatse met twee blusvoertuigen. De politie zette de straat af met lint. Door het tijdstip van de brand trok deze veel bekijks bij omwonenden. Het Team Brand Technisch Onderzoek van de brandweer is ter plaatse om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.


Redactionele Foto's
Foto van Gewonde bij uitslaande brand in woning aan Mascagnistraat in Tilburg #200539 Foto van Gewonde bij uitslaande brand in woning aan Mascagnistraat in Tilburg #200540 Foto van Gewonde bij uitslaande brand in woning aan Mascagnistraat in Tilburg #200541 Foto van Gewonde bij uitslaande brand in woning aan Mascagnistraat in Tilburg #200542

Foto's: Jules VorselaarsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17667, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook