Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel

Geplaatst op 19-05-2017 om 06:05
BOXTEL - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Gestelseweg in Boxtel is donderdagnacht een vrouw ernstig gewond geraakt. Rond 3.30 uur kwam een andere weggebruiker bij het ongeval uitgereden en waarschuwde de hulpdiensten. De vrouw was links van de weg op een boom gebotst waarna haar voertuig midden op de rijbaan tot stilstand kwam.

De hulpdiensten, waaronder ook een traumahelikopter, rukten massaal uit. De brandweer is enige tijd doende geweest om met hydraulisch redgereedschap het slachtoffer te bevrijden. Nadat de vrouw was bevrijdt werd zij per ambulance, onder begeleiding van een trauma-arts, overgebracht naar het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Over de aard van haar verwondingen is ons niets bekend, wel was de vrouw bij kennis.

De doorgaande weg tussen Boxtel en Sint-Michielsgestel is geruime tijd afgesloten geweest voor het overige verkeer. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar gehavende voertuig afgevoerd waarna de weg weer volledig kon worden vrijgegeven. Over de oorzaak van het eenzijdige verkeersongeval is op dit moment nog niets bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel #200648 Foto van Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel #200649 Foto van Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel #200650 Foto van Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel #200651 Foto van Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel #200652 Foto van Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel #200653 Foto van Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel #200654 Foto van Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel #200655 Foto van Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel #200656 Foto van Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel #200657 Foto van Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel #200658 Foto van Automobiliste ernstig gewond bij botsing tegen boom op Gestelseweg in Boxtel #200659

Foto's: Sander van GilsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17685, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook