Forse schade aan twee voertuigen na ongeval op knooppunt Hooipolder

Geplaatst op 19-05-2017 om 23:40
RAAMSDONKSVEER - Bij een ongeval op A59 ter hoogte van knooppunt Hooipolder zijn vrijdagavond twee voertuigen zwaar beschadigd. Een Mercedes AMG en een Opel bestelbus botsten op de kruising op elkaar. Door de klap belandde de bestelbus vol in de vangrail.

Beide bestuurders verklaarden door groen gereden te zijn. De politie heeft van beide de verklaringen opgenomen en zal onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval.

Een opgeroepen ambulance is ter plaatse geweest, het ambulancepersoneel heeft beide bestuurders ter plaatse nagekeken maar geen van beide hoefde mee naar het ziekenhuis. De vangrail zal met een spelreparatie gerepareerd worden. Door de reparatie zullen twee rijstroken in de richting naar Waalwijk worden afgesloten.


Redactionele Foto's
Foto van Forse schade aan twee voertuigen na ongeval op knooppunt Hooipolder #200681 Foto van Forse schade aan twee voertuigen na ongeval op knooppunt Hooipolder #200682 Foto van Forse schade aan twee voertuigen na ongeval op knooppunt Hooipolder #200683 Foto van Forse schade aan twee voertuigen na ongeval op knooppunt Hooipolder #200684 Foto van Forse schade aan twee voertuigen na ongeval op knooppunt Hooipolder #200685 Foto van Forse schade aan twee voertuigen na ongeval op knooppunt Hooipolder #200686 Foto van Forse schade aan twee voertuigen na ongeval op knooppunt Hooipolder #200687

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_17689, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook