Man gewond na keukenbrand in Kluisstraat Helmond

Geplaatst op 02-08-2017 om 23:28
HELMOND – Een man is woensdagavond gewond geraakt bij een uitslaande keukenbrand aan de Kluisstraat in Helmond. Het vuur woedde op de derde verdieping van het complex in de keuken van het huis, waar op dat moment nog een man was. De man leek niet goed te beseffen wat er aan de hand was terwijl de keuken al in brand stond.

Gewond
De man is door de brandweer uit de woning gehaald en deze werd opgevangen door het gealarmeerde ambulancepersoneel. De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanzienlijke schade
De brand was snel geblust. Na het blussen heeft de brandweer de woning verder gecontroleerd en geventileerd. De brand heeft forse schade aan de keuken aangebracht.


Redactionele Foto's
Foto van Man gewond na keukenbrand in Kluisstraat Helmond #204947 Foto van Man gewond na keukenbrand in Kluisstraat Helmond #204948 Foto van Man gewond na keukenbrand in Kluisstraat Helmond #204949

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18317, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook