Flinke ravage nadat bestelauto een huis ramt in Udenhout

Geplaatst op 08-08-2017 om 19:46
UDENHOUT - Een flinke ravage is wat rest nadat dinsdagavond een bestelbusje van een shoarmzaak uit Berkel-Enschot de gevel van een woning aan de Schoorstraat in Udenhout ramt. Door nog onbekende reden verloor de bestuurder de macht over het stuur en kwam op zijn zijkant tegen de gevel van het huis tot stilstand. Vermoedelijk vloog de auto uit de bocht door een te hoge snelheid en het gladde wegdek.

De bestuurder kon met behulp van omstanders de auto verlaten en is door het gealarmeerde ambulancepersoneel nagekeken onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De bewoners van de woning waren op het moment van het ongeval thuis. Eén van hen raakte lichtgewond.  

De gevel van de woning heeft door de klap enorm veel schade opgelopen. Of er instortingsgevaar is is niet bekend. Of de bewoners hun huis nog kunnen bewonen zal later op de avond bekend worden. Mogelijk zal een deel van de woning onbewoonbaar verklaart worden.


Redactionele Foto's
Foto van Flinke ravage nadat bestelauto een huis ramt in Udenhout #205219 Foto van Flinke ravage nadat bestelauto een huis ramt in Udenhout #205220 Foto van Flinke ravage nadat bestelauto een huis ramt in Udenhout #205221 Foto van Flinke ravage nadat bestelauto een huis ramt in Udenhout #205222 Foto van Flinke ravage nadat bestelauto een huis ramt in Udenhout #205223 Foto van Flinke ravage nadat bestelauto een huis ramt in Udenhout #205224 Foto van Flinke ravage nadat bestelauto een huis ramt in Udenhout #205225 Foto van Flinke ravage nadat bestelauto een huis ramt in Udenhout #205226

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18363, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook