Brandweer redt duif van balkon in Tilburg

Geplaatst op 10-08-2017 om 19:35
TILBURG - Een voorbijganger belde donderdagavond rond 18.30 uur de brandweer omdat bij een appartementencomplex aan de Ringbaan West in Tilburg zat een duif vast. De vogel zat klem tussen een glasplaat en een balkon. De brandweer kwam met een hoogwerker ter plaatse.

Verschillende buurtbewoners kwamen naar buiten om hun verhaal te doen. Ze vertelden dat ze al regelmatig contact hebben gezocht met TBV Wonen in Tilburg omdat er maandelijks dode duiven voor de ingang van het complex liggen. Ook hebben ze contact gehad met de dierenbescherming maar tot op heden zonder succes. Doordat er een hoge grote glasplaat hangt bij de ingang zien de duiven dit niet en vliegen zich dood.

Ook zaten er al diverse duiven vast maar woensdagavond kwam de duif niet meer tussen de glasplaat uit. Nadat de brandweer de duif bevrijd had werd hij weer los gelaten. Het dier was niet gewond en vloog gelijk een boom in.


Redactionele Foto's
Foto van Brandweer redt duif van balkon in Tilburg #205404 Foto van Brandweer redt duif van balkon in Tilburg #205405 Foto van Brandweer redt duif van balkon in Tilburg #205406

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18385, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook