Beschonken automobilist gooit sleutels weg na ongeval

Geplaatst op 12-08-2017 om 00:09
EINDHOVEN – Een beschonken automobilist heeft na een ongeval op de Locatellistraat in Eindhoven de sleutels van zijn bolide weg gegooid. De man reed met hoge snelheid door een bocht waarna hij de macht over het stuur verloor en tegen een andere auto aan is gebotst. Na het ongeval heeft de man de sleutel van de wagen in de bosjes gegooid.

De politie nam een blaastest bij de man af. Daaruit bleek dat de man mogelijk te veel gedronken had. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij een ademanalise moest afleggen om te zien hoeveel hij gedronken had. Een berger heeft alle twee de auto’s afgesleept.

De politie heeft samen met aanwezige fotografen nog gezocht naar de autosleutel van de man. Deze is uiteindelijk niet meer gevonden.


Redactionele Foto's
Foto van Beschonken automobilist gooit sleutels weg na ongeval #205460 Foto van Beschonken automobilist gooit sleutels weg na ongeval #205461 Foto van Beschonken automobilist gooit sleutels weg na ongeval #205462 Foto van Beschonken automobilist gooit sleutels weg na ongeval #205463 Foto van Beschonken automobilist gooit sleutels weg na ongeval #205464 Foto van Beschonken automobilist gooit sleutels weg na ongeval #205465

Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18393, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook