Overval op PLUS supermarkt in Eindhoven, politie houdt klopjacht op daders

Geplaatst op 12-08-2017 om 09:03
EINDHOVEN – Zaterdagochtend is een PLUS supermarkt aan de Woenselsestraat in Eindhoven overvallen door twee onbekende daders. De overval vond net iets na acht uur plaats. De daders gingen er na de overval met een onbekende buit te voet vandoor.

Volgens burgernet gaat het om twee negroïde mannen van ongeveer 20 tot 25 jaar oud beide gekleed in een trainingsbroek, de een een grijs vest en de ander een blauw vest. Volgens de politie bedreigde de overvallers het personeel met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Of het ook daadwerkelijk een wapen is geweest zal onderzoek moeten uitwijzen.

Meteen na de overval is de politie een klopjacht begonnen op de daders. De omgeving werd ruim afgezet en er werd een politiehond ingezet om de daders te vinden. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.


Redactionele Foto's
Foto van Overval op PLUS supermarkt in Eindhoven, politie houdt klopjacht op daders #205488 Foto van Overval op PLUS supermarkt in Eindhoven, politie houdt klopjacht op daders #205489 Foto van Overval op PLUS supermarkt in Eindhoven, politie houdt klopjacht op daders #205490 Foto van Overval op PLUS supermarkt in Eindhoven, politie houdt klopjacht op daders #205491 Foto van Overval op PLUS supermarkt in Eindhoven, politie houdt klopjacht op daders #205492 Foto van Overval op PLUS supermarkt in Eindhoven, politie houdt klopjacht op daders #205493 Foto van Overval op PLUS supermarkt in Eindhoven, politie houdt klopjacht op daders #205494 Foto van Overval op PLUS supermarkt in Eindhoven, politie houdt klopjacht op daders #205495

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18395, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook