GRIP1 na groot gaslek in Tilburg

Geplaatst op 01-10-2017 om 09:10
TILBURG – Zondagochtend zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een groot gaslek aan de Bisschop Zwijsenstraat in Tilburg. Volgens de brandweer is er explosiegevaar ontstaan nadat een generator op een gasleiding was gevallen. Hierdoor is gas gaan lekken. De Bisschop Zwijsenstraat is vanaf de Paleisring afgesloten.

GRIP1
Diverse bewoners van omliggende woningen zijn inmiddels uit hun bed gehaald en geëvacueerd. Ook de politie is massaal aanwezig voor het afzetten van diverse wegen die in de buurt van het gaslek uitkomen. Er is opgeschaald naar een GRIP1 situatie.

Generator
De generator draait nog. Het apparaat stond op een bouwplaats aan de Primus van Gilsstraat, hier wordt aan de weg gewerkt. Het is niet duidelijk waardoor het aggregaat is omgevallen.


Redactionele Foto's
Foto van GRIP1 na groot gaslek in Tilburg #207622 Foto van GRIP1 na groot gaslek in Tilburg #207623 Foto van GRIP1 na groot gaslek in Tilburg #207624 Foto van GRIP1 na groot gaslek in Tilburg #207625

Foto's: Tobt de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18755, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook