Automobiliste vlucht bos in na dollemansrit door Sint-Michielsgestel

Geplaatst op 02-10-2017 om 01:16
SINT-MICHIELSGESTEL – Een automobiliste heeft zondagavond in Sint-Michielsgestel voor een kleine ravage gezorgd. Ze botste eerst tegen de gevel van een woning aan de Mgr. Hermuslaan. Daarna ramde de vrouw de slagboom van een golfbaan om uiteindelijk in een sloot tot stilstand te komen. Ze ging te voet verder en vluchtte het bos in.

De politie riep met Burgernet de hulp van omwonenden in om de 51-jarige vrouw te achterhalen. Ook werd even overwogen om een speurhond in te zetten maar uiteindelijk werd gekozen voor de inzet van een politiehelikopter.

Kort voor 21.00 uur werd de vrouw in het bosperceel aangetroffen. Ze had verwondingen aan haar hoofd en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.


Redactionele Foto's
Foto van Automobiliste vlucht bos in na dollemansrit door Sint-Michielsgestel #207654 Foto van Automobiliste vlucht bos in na dollemansrit door Sint-Michielsgestel #207655 Foto van Automobiliste vlucht bos in na dollemansrit door Sint-Michielsgestel #207656 Foto van Automobiliste vlucht bos in na dollemansrit door Sint-Michielsgestel #207657

Foto's: Bart MeestersFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18760, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook