Scooter slaat over de kop in Valkenswaard; twee gewonden naar ziekenhuis

Geplaatst op 04-10-2017 om 01:33
VALKENSWAARD - Bij een ongeval met een scooter zijn dinsdagavond twee gewonden gevallen. De bestuurder raakte op de Grevenschutweg, een pad tussen Valkenswaard en Leende van de weg en botste tegen een paaltje. De scooter sloeg daardoor over de kop en zowel de bestuurder als zijn passagier raakten daarbij gewond.

Een van de slachtoffers stuurde zijn ouders een appje met de exacte locatie van het ongeval middenin de bossen met het verzoek snel die kant op te komen. Ook de hulpdiensten werden gealarmeerd.

Beide slachtoffers zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Een van beide leek duidelijk beenletsel te hebben opgelopen en schreeuwde het uit van de pijn. Over de verwondingen van het andere slachtoffer is niets bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Scooter slaat over de kop in Valkenswaard; twee gewonden naar ziekenhuis #207700 Foto van Scooter slaat over de kop in Valkenswaard; twee gewonden naar ziekenhuis #207701 Foto van Scooter slaat over de kop in Valkenswaard; twee gewonden naar ziekenhuis #207702 Foto van Scooter slaat over de kop in Valkenswaard; twee gewonden naar ziekenhuis #207703

Foto's: Rico VogelsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18770, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook