GRIP1 bij grote brand achter woning in Oss

Geplaatst op 04-10-2017 om 15:29
OSS - Een grote brand in een zwembad achter een woning aan de Berghemseweg in Oss zorgde woensdagmiddag voor een GRIP1 situatie. Achttien huizen in de omgeving moesten worden ontruimd. Het vuur zou zijn uitgebroken in het zwembad dat achter het huis ligt.

Honden en papegaai gered
Meerdere honden en een papegaai zijn uit de woning gered. Bij de brand komt enorm veel rook vrij. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Bewoners wordt geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. 

Hoogwerker
De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse waaronder een hoogwerker. Ook zijn er meetploegen van de brandweer opgeroepen om te meten of er gevaarlijke stoffen vrijkomen.


Redactionele Foto's
Foto van GRIP1 bij grote brand achter woning in Oss #207725 Foto van GRIP1 bij grote brand achter woning in Oss #207726 Foto van GRIP1 bij grote brand achter woning in Oss #207727 Foto van GRIP1 bij grote brand achter woning in Oss #207728 Foto van GRIP1 bij grote brand achter woning in Oss #207729

Foto's: Charles MalloFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18774, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook