Politie ramt en schiet op vluchtende inbrekers in Oisterwijk

Geplaatst op 08-10-2017 om 08:57
OISTERWIJK - Zondagochtend omstreeks 05:00 uur probeerde een aantal inbrekers de ramen kapot te slaan van kledingzaak Roomer aan de Lind in het centrum van Oisterwijk. Alerte getuige belde de politie die zeer snel ter plaatse was. Bij aankomst van de politie waren de inbrekers nog bezig om binnem te komen. De inbrekers vluchte in een donkere audi waarna een politiewagen de vluchtende auto ramt in het centrum van Oisterwijk.

Geschoten
De politie heeft nog een aantal keren op de vluchtwagen geschoten waarna de auto met hoge snelheid weg reed. Diverse politiewagens zette de achtervolging in maar raakte de wagen toch kwijt. Een politiehelikopter heeft in de omgeving nog gezocht naar de daders maar zonder resulaat.

Meerdere keren doelwit van inbrekers
De schade aan het winkelpand is groot. Het had niet veel langer moeten duren of de dieven waren binnen geweest om hun slag te slaan. Kledingwinkel Roomer verkoopt dure merkkleding en is al diverse keren doelwit geweest van inbrekers en ramkrakers. Één keer zijn ze ook met een auto naar binnen gereden.


Redactionele Foto's
Foto van Politie ramt en schiet op vluchtende inbrekers in Oisterwijk #207899 Foto van Politie ramt en schiet op vluchtende inbrekers in Oisterwijk #207900 Foto van Politie ramt en schiet op vluchtende inbrekers in Oisterwijk #207901 Foto van Politie ramt en schiet op vluchtende inbrekers in Oisterwijk #207902 Foto van Politie ramt en schiet op vluchtende inbrekers in Oisterwijk #207903 Foto van Politie ramt en schiet op vluchtende inbrekers in Oisterwijk #207904 Foto van Politie ramt en schiet op vluchtende inbrekers in Oisterwijk #207905 Foto van Politie ramt en schiet op vluchtende inbrekers in Oisterwijk #207906 Foto van Politie ramt en schiet op vluchtende inbrekers in Oisterwijk #207907 Foto van Politie ramt en schiet op vluchtende inbrekers in Oisterwijk #207908

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18796, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook