NL-alert na zeer grote brand in loods van loonbedrijf in Valkenswaard

Geplaatst op 09-10-2017 om 22:00
VALKENSWAARD - Aan de Kromstraat in Valkenswaard is maandagavond brand uitgebroken in een grote loods van een loonbedrijf. Het vuur ontstond rond 21.00 uur door nog onbekende oorzaak. Er staan onder meer landbouwmachines en tractoren in.

Toen de eerste brandweerwagen ter plaatse kwam stond de loods al in lichterlaaie. De brandweer heeft opgeschaald naar code zeer grote brand en voor een gezamenlijke coördinatie tussen de hulpdiensten is GRIP1 afgegeven.

Mogelijk komt bij de brand asbest vrij, daarnaar wordt door de brandweer onderzoek gedaan. Onder omwonenden is uit voorzorg een NL-alert verspreid met de oproep ramen en deuren te sluiten. De politie houdt nieuwsgierigen op afstand.


Redactionele Foto's
Foto van NL-alert na zeer grote brand in loods van loonbedrijf in Valkenswaard #207981 Foto van NL-alert na zeer grote brand in loods van loonbedrijf in Valkenswaard #207982 Foto van NL-alert na zeer grote brand in loods van loonbedrijf in Valkenswaard #207983 Foto van NL-alert na zeer grote brand in loods van loonbedrijf in Valkenswaard #207984

Foto's: Rico VogelsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18810, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook