Politie zoekt naar wapens rondom clubhuis Satudarah in Tilburg

Geplaatst op 10-10-2017 om 11:48
TILBURG - De politie is dinsdagochtend begonnen met een groet zoekactie naar wapens in en rondom clubhuis van Satudarah aan de Zevenheuvelenweg in Tilburg. De omgeving is ruim afgezet. Specialisten van defensie zullen de politie helpen bij het zoeken naar eventuele vervolgen ruimtes. Een graafmachine staat klaar om eventueel de binnenplaats van het clubhuis af te graven.

Anonieme tip
Volgens de politiewoordvoerder zou er een anonieme tip zijn binnengekomen wat reden genoeg is om een zoeken te starten. Een groot deel van de omgeving van de Zevenheuvelenweg is afgezet met zwarte schermen. In het pand zou niemand aanwezig zijn geweest.

Eerdere inval
De zoeken gaat zeker tot in de middag duren. Het pand is al eens eerder bezocht door de politie. In maart van dit jaar was er een inval waar ook het arrestatieteam bij aanwezig was. 


Redactionele Foto's
Foto van Politie zoekt naar wapens rondom clubhuis Satudarah in Tilburg #207992 Foto van Politie zoekt naar wapens rondom clubhuis Satudarah in Tilburg #207993 Foto van Politie zoekt naar wapens rondom clubhuis Satudarah in Tilburg #207994 Foto van Politie zoekt naar wapens rondom clubhuis Satudarah in Tilburg #207995 Foto van Politie zoekt naar wapens rondom clubhuis Satudarah in Tilburg #207996 Foto van Politie zoekt naar wapens rondom clubhuis Satudarah in Tilburg #207997 Foto van Politie zoekt naar wapens rondom clubhuis Satudarah in Tilburg #207998

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18813, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook