Bekeuringen bij uitgebreide vrachtwagencontrole in Valkenswaard

Geplaatst op 01-11-2017 om 15:28
VALKENSWAARD - Op de parkeerplaats aan de Pastoor Heerkensdreef in Valkenswaard werd vandaag een grote politie controle gehouden. Uitsluitend vrachtwagen werden door motoragenten naar de parkeerplaats gebracht. Deze werden geheel gecontroleerd op de rijtijdenwet en of de lading wel klopte en ook werd er een door de RDW een uitgebreide technische controle aan de trucks uitgevoerd.

De controle begon op de Eindhovenseweg tegenover het Esso benzinestation. Daar stond al vanaf 8.30 uur een politieauto te controleren op vrachtwagens die de Geenhovensedreef op reden. Maar ook vrachtwagenchauffeurs die rechtdoor de Eindhovenseweg op reden Valkenswaard in moesten de motoragenten volgen naar de Pastoor Heerkensdreef.

Deze laatste categorie chauffeurs kreeg sowieso een bekeuring omdat daar een rijverbod geldt voor vrachtwagens. De controle duurde tot 14.00 uur. Er werden 27 vrachtwagens uitgebreid gecontroleerd. Er zijn bekeuringen uitgedeeld maar hoeveel is niet bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Bekeuringen bij uitgebreide vrachtwagencontrole in Valkenswaard #209032 Foto van Bekeuringen bij uitgebreide vrachtwagencontrole in Valkenswaard #209033 Foto van Bekeuringen bij uitgebreide vrachtwagencontrole in Valkenswaard #209034 Foto van Bekeuringen bij uitgebreide vrachtwagencontrole in Valkenswaard #209035

Foto's: Jozef BijnenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18983, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook