Gewonden bij botsing auto's op Lucas Gasselstraat in Eindhoven

Geplaatst op 01-11-2017 om 20:53
EINDHOVEN - Woensdagavond rond 19.00 uur werd er een aanrijding met letsel gemeld op de kruising van de Lucas Gasselstraat en de Gabriel Metsulaan in Eindhoven. Op de kruising waren twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Twee vrouwen zaten nog in de auto toen de ambulancedienst arriveerde. Deze riep na een snelle eerste controle meteen een tweede ambulance op die ook met spoed ter plaatse kwam.

De vrouwen werden in de ambulances gestabiliseerd en moesten mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Door het ambulancepersoneel werd nog een kind nagekeken maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het meisje kreeg een knuffelbeer mee. Een vierde vrouw werd ook door het ambulancepersoneel nagekeken. Zij werd opgehaald door haar vriend en ging met hem naar de eerste hulp van het ziekenhuis.

De politie hielp mee met de afhandeling van het ongeval. Beide voertuigen werden door het bergingsbedrijf meegenomen. De politie gaat er van uit dat een voorrangsfout de oorzaak was van het ongeval.


Redactionele Foto's
Foto van Gewonden bij botsing auto's op Lucas Gasselstraat in Eindhoven #209044 Foto van Gewonden bij botsing auto's op Lucas Gasselstraat in Eindhoven #209045 Foto van Gewonden bij botsing auto's op Lucas Gasselstraat in Eindhoven #209046 Foto van Gewonden bij botsing auto's op Lucas Gasselstraat in Eindhoven #209047 Foto van Gewonden bij botsing auto's op Lucas Gasselstraat in Eindhoven #209048 Foto van Gewonden bij botsing auto's op Lucas Gasselstraat in Eindhoven #209049

Foto's: Arno van der LindenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_18985, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook