Twee studenten bewusteloos gevonden na mogelijk drugsgebruik

Geplaatst op 10-11-2017 om 13:50
TILBURG - De politie is vrijdagmorgen een onderzoek gestart naar aanleiding van de vondst van twee bewusteloze mannen. Er zou sprake kunnen zijn van (verkeerd) drugsgebruik. Op vrijdag 10 november 2017 om 4.57 uur kwam er een paniekmelding vanuit een woning aan de Oude Goirleseweg. Een bewoner had daar twee medebewoners bewusteloos aangetroffen.

Zorgwekkend
Politie en ambulance spoedden zich naar die woning. Er lagen inderdaad twee mannen. Ambulancepersoneel kon ze niet bij kennis brengen en ze zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn daar direct opgenomen op de intensive care. Hun toestand is zorgwekkend.

Onderzoek
De politie startte een onderzoek naar de toedracht. Uit de eerste verhoren van getuigen blijkt dat er een mogelijkheid bestaat dat ze, in het uitgaansleven van de binnenstad van Tilburg, te veel of verkeerde drugs gebruikt hebben. Het onderzoek is in volle gang.


Redactionele Foto's
Foto van Twee studenten bewusteloos gevonden na mogelijk drugsgebruik #209410 Foto van Twee studenten bewusteloos gevonden na mogelijk drugsgebruik #209412 Foto van Twee studenten bewusteloos gevonden na mogelijk drugsgebruik #209413 Foto van Twee studenten bewusteloos gevonden na mogelijk drugsgebruik #209417

Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19055, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook