Brandstichtingen en ontruiming arbeidsmigrantenhotel Tilburg

Geplaatst op 12-11-2017 om 10:02
TILBURG - In het migrantenhotel, het voormalige hotel Central, is zondagochtend rond 6.00 uur brand uitgebroken. De brandweer vond onmiddellijk sporen van brandstichting en doet onderzoek. Ruim dertig arbeidsmigranten zijn uit voorzorg geëvacueerd.

Vier brandhaarden
Door de brand zijn ongeveer dertig bewoners van het hotel zijn door brandweer en politie uit het hotel gehaald. Bij nader onderzoek door de politie zijn in het hotel meerdere brandhaarden gevonden. Vooralsnog zijn er vier brandhaarden gevonden. Een speciaal rechercheteam uit Vlissingen is met spoed gekomen om de brandhaarden minutieus te onderzoeken en vast te leggen. 

Zelf geblust
De bewoners konden de brandjes zelf tijdig blussen waardoor erger is voorkomen. hulpdiensten rukte massaal uit na de melding van de brand. 


Redactionele Foto's
Foto van Brandstichtingen en ontruiming arbeidsmigrantenhotel Tilburg #209509 Foto van Brandstichtingen en ontruiming arbeidsmigrantenhotel Tilburg #209510 Foto van Brandstichtingen en ontruiming arbeidsmigrantenhotel Tilburg #209511 Foto van Brandstichtingen en ontruiming arbeidsmigrantenhotel Tilburg #209512 Foto van Brandstichtingen en ontruiming arbeidsmigrantenhotel Tilburg #209513 Foto van Brandstichtingen en ontruiming arbeidsmigrantenhotel Tilburg #209514 Foto van Brandstichtingen en ontruiming arbeidsmigrantenhotel Tilburg #209515

Foto's: Jules VorselaarsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19073, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook