Appartementencomplex ontruimt wegens brandende kinderwagen in Sint-Oedenrode

Geplaatst op 12-11-2017 om 10:20
SINT-OEDENRODE - Kort voor middernacht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Nijnselseweg in Sint-Oedenrode. Toen een van de bewoners thuis kwam van een avondje stappen merkte hij de brand op. In een appartement op de begane grond stond een kinderwagen in brand. Door de brand stond het gehele complex vol rook en werd alle aanwezigen ontruimd. De brandweer heeft zelfs een voordeur open gezaagd omdat niet bekend was of iemand in dat appartement aanwezig was maar trof daar niemand aan.

Rook ingeademd
Verschillende bewoners zijn door medewerkers van de ambulancedienst nagekeken omdat men rook had ingeademd. Niemand raakte dusdanig gewond dat men moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. Op de derde verdieping sloeg de brandweer een ruit kapot om zo de grote hoeveelheid rook uit het pand te kunnen verdrijven met een overdrukventilator. Hoe de brand is kunnen ontstaan is niet bekend.

Politie
Ook de politie was met verschillende eenheden ter plaatse. Op dit moment wordt nog bekeken of de bewoners van het appartement waar de brand woedde vannacht terug naar hun woning kunnen. Mocht dit niet het geval zijn zal vervangende woonruimte worden gezocht. De parallelweg ter hoogte van het appartementencomplex is geruime tijd gestremd geweest voor het overige verkeer.


Redactionele Foto's
Foto van Appartementencomplex ontruimt wegens brandende kinderwagen in Sint-Oedenrode #209574 Foto van Appartementencomplex ontruimt wegens brandende kinderwagen in Sint-Oedenrode #209575 Foto van Appartementencomplex ontruimt wegens brandende kinderwagen in Sint-Oedenrode #209576 Foto van Appartementencomplex ontruimt wegens brandende kinderwagen in Sint-Oedenrode #209577 Foto van Appartementencomplex ontruimt wegens brandende kinderwagen in Sint-Oedenrode #209578 Foto van Appartementencomplex ontruimt wegens brandende kinderwagen in Sint-Oedenrode #209579 Foto van Appartementencomplex ontruimt wegens brandende kinderwagen in Sint-Oedenrode #209580 Foto van Appartementencomplex ontruimt wegens brandende kinderwagen in Sint-Oedenrode #209581 Foto van Appartementencomplex ontruimt wegens brandende kinderwagen in Sint-Oedenrode #209582 Foto van Appartementencomplex ontruimt wegens brandende kinderwagen in Sint-Oedenrode #209583

Foto's: Sander van GilsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19076, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook