Voetganger (77) overleden na aanrijding door auto in Geertruidenberg

Geplaatst op 12-11-2017 om 19:59
GEERTRUIDENBERG – Een voetganger (77) is zondagavond overleden nadat hij op een zebrapad aan de Stationsweg in Geertruidenberg werd aangereden door een automobilist. De man werd door de klap enkele tientallen meter meegesleurd en kwam zeker 50 meter verder op het asfalt terecht. Meerdere ambulances, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is ter plaatse nog door de hulpdiensten gereanimeerd.

Kritieke toestand
De man is in kritieke toestand met een ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een trauma-arts is met de ambulance meegereden. Het slachtoffer overleedt later vanavond aan zijn verwondingen. De bestuurder van de auto raakte niet gewond. De man is aangehouden door de politie.

Onderzoek
Specialisten van de politie gaan onderzoeken hoe het ongeval kon gebeuren. Tot die tijd zal de Stationsweg ter hoogte van het ongeval afgesloten blijven. De politie is voor het onderzoek ook op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Zij worden verzocht om contact op te nemen met de politie.


Redactionele Foto's
Foto van Voetganger (77) overleden na aanrijding door auto in Geertruidenberg #209584 Foto van Voetganger (77) overleden na aanrijding door auto in Geertruidenberg #209585 Foto van Voetganger (77) overleden na aanrijding door auto in Geertruidenberg #209586 Foto van Voetganger (77) overleden na aanrijding door auto in Geertruidenberg #209587 Foto van Voetganger (77) overleden na aanrijding door auto in Geertruidenberg #209588 Foto van Voetganger (77) overleden na aanrijding door auto in Geertruidenberg #209589

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19082, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook