Weer stadsbus van vervoersmaatschappij Arriva in vlammen op

Geplaatst op 13-11-2017 om 07:41
TILBURG - In Tilburg is op een parkeerplaats aan de Leyweg is in de nacht van zondag op maandag een stadsbus van Arriva in vlammen op gegaan. De bus stond daar geparkeerd, een chauffeur was niet te bekennen. Een beveiliger van het Elisabeth ziekenhuis ontdekte de brand en waarschuwde de brandweer. 

Onderzoek
De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse maar de bus brande volledig uit. De politie doet deze nacht groot onderzoek en daarbij houden ze rekening met verschillende scenario's. De kans is flink aanwezig dat de bus gestolen is vanaf de busstalling aan de Fatimastraat in Tilburg waarna er iemand is mee gaan rijden en daarna de bus in brand heeft gestoken. 

Meerdere keren bus in vlammen op
Het is niet de eerste keer dat Arriva geteisterd wordt door brandstichtingen. Zo branden er op 16 september vijf stadsbussen volledig uit aan de Fatimastraat. Ook op 29 september brak er brand in een kantoor uit op het terrein van Arriva. In alle gevallen was er sprake van opzet. Zeer waarschijnlijk is ook de brand van zondagavond aangestoken.


Redactionele Foto's
Foto van Weer stadsbus van vervoersmaatschappij Arriva in vlammen op #209625 Foto van Weer stadsbus van vervoersmaatschappij Arriva in vlammen op #209626 Foto van Weer stadsbus van vervoersmaatschappij Arriva in vlammen op #209627 Foto van Weer stadsbus van vervoersmaatschappij Arriva in vlammen op #209628 Foto van Weer stadsbus van vervoersmaatschappij Arriva in vlammen op #209629 Foto van Weer stadsbus van vervoersmaatschappij Arriva in vlammen op #209630 Foto van Weer stadsbus van vervoersmaatschappij Arriva in vlammen op #209631 Foto van Weer stadsbus van vervoersmaatschappij Arriva in vlammen op #209632 Foto van Weer stadsbus van vervoersmaatschappij Arriva in vlammen op #209633 Foto van Weer stadsbus van vervoersmaatschappij Arriva in vlammen op #209634

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19087, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook