Tankwagen implodeert op bedrijventerrein in Roosendaal

Geplaatst op 13-11-2017 om 13:08
ROOSENDAAL - Op bedrijventerrein Majoppeveld in Roosendaal is maandag rond het middaguur een tankwagen geïmplodeerd. Dat ging met een enorme knal gepaard die tot in de wijde omtrek te horen was. De tankwagen stond op het terrein van Bostik Nederland aan het Zeggeveld. 

Zwaar beschadigd
De metalen wanden van de tank scheurden door de enorme kracht. De tankwagen raakte zwaar beschadigd. Hoe de tank heeft kunnen imploderen is niet bekend. In de tank zou vloeibaar hars hebben gezeten. 

Last van oren
Het gealarmeerde ambulancepersoneel heeft een aantal medewerkers van het bedrijf nagekeken. Een aantal hadden last van hun oren na de harde knal. Ook de brandweer werd gealarmeerd maar deze hoefde niet te blussen.


Redactionele Foto's
Foto van Tankwagen implodeert op bedrijventerrein in Roosendaal #209663 Foto van Tankwagen implodeert op bedrijventerrein in Roosendaal #209664 Foto van Tankwagen implodeert op bedrijventerrein in Roosendaal #209665 Foto van Tankwagen implodeert op bedrijventerrein in Roosendaal #209666 Foto van Tankwagen implodeert op bedrijventerrein in Roosendaal #209667 Foto van Tankwagen implodeert op bedrijventerrein in Roosendaal #209668 Foto van Tankwagen implodeert op bedrijventerrein in Roosendaal #209669 Foto van Tankwagen implodeert op bedrijventerrein in Roosendaal #209670

Foto's: Christian TraetsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19093, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook