Automobilist wordt onwel en ramt lantaarnpaal en hekwerk op parkeerplaats van Lidl in Tilburg

Geplaatst op 01-12-2017 om 08:55
TILBURG - Een bizar ongeval donderdagavond op de parkeerplaats van de Lidl aan de Bosscheweg in Tilburg. Daar raakte een automobilist kort na tien uur onwel, reed vanaf de Bosscheweg het parkeerterrein van de Lidl op, om daarna te crashen tegen een lantaarnpaal en een hek.

Medewerkers van de Lidl die op het geluid van de klap afkwamen boden de bestuurder, een man, eerste hulp. Het slachtoffer was niet goed aanspreekbaar en kwam verward over. Toegesneld ambulancepersoneel ontfermde zich over de man. Mogelijk zou hij een epileptische aanval hebben gekregen.

De auto van de man raakte total loss bij de crash. Een bergingsbedrijf takelde de auto weg. Ook de schade aan het parkeerterrein is aanzienlijk. Zo sneuvelde naast het hek ook een lantaarnpaal.


Redactionele Foto's
Foto van Automobilist wordt onwel en ramt lantaarnpaal en hekwerk op parkeerplaats van Lidl in Tilburg #210503 Foto van Automobilist wordt onwel en ramt lantaarnpaal en hekwerk op parkeerplaats van Lidl in Tilburg #210504 Foto van Automobilist wordt onwel en ramt lantaarnpaal en hekwerk op parkeerplaats van Lidl in Tilburg #210505 Foto van Automobilist wordt onwel en ramt lantaarnpaal en hekwerk op parkeerplaats van Lidl in Tilburg #210506

Foto's: Jules VorselaarsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19235, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook