Ravage na ongeval met 3 auto’s op de Burgemeester Letschertweg Tilburg

Geplaatst op 01-12-2017 om 19:51
TILBURG – Een ongeval tussen drie voertuigen op de kruising van de Burgemeester Lettschertweg en de Vierbunderweg zorgde er vrijdagavond omstreeks 17:45 uur voor een grote ravage. Een Duitse automobilist die vanuit Dongen op de Vierbundersweg reed stak zomaar ineens de kruising over terwijl er nog verkeer op de Burgemeester Letschertweg reed waardoor een ongeval onvermijdelijk was.

In de berm
Een voertuig reed bijna van een talud af en kwam tot stilstand in de berm, het andere voertuig ramde een verkeerslicht en kwam enkele tientallen meters verder tot stilstand in de middenberm. De weg lag bezaaid met auto onderdelen.

Niemand gewond
Een ambulance had al een melding ontvangen via het zogenaamde E-Call systeem van de Duitse BMW. Bij het ongeval raakte wonder boven wonder niemand gewond. Een bergingsbedrijf heeft de 3 zwaar beschadigde voertuigen getakeld en afgevoerd.


Redactionele Foto's
Foto van Ravage na ongeval met 3 auto’s op de Burgemeester Letschertweg Tilburg #210551 Foto van Ravage na ongeval met 3 auto’s op de Burgemeester Letschertweg Tilburg #210552 Foto van Ravage na ongeval met 3 auto’s op de Burgemeester Letschertweg Tilburg #210553 Foto van Ravage na ongeval met 3 auto’s op de Burgemeester Letschertweg Tilburg #210554 Foto van Ravage na ongeval met 3 auto’s op de Burgemeester Letschertweg Tilburg #210555

Foto's: Jack BrekelmansFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19244, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook