Hulpdiensten zoeken slachtoffer na zware crash op A58 bij Tilburg

Geplaatst op 03-12-2017 om 10:36
TILBURG - Hulpdiensten zijn zondagochtend massaal uitgerukt nadat een melding kwam van een ongeval op de A58 bij Tilburg. Een auto was daar door nog onbekende reden van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. Bij aankomst van de hulpdiensten was er geen slachtoffer te bekennen. 

Duikers
Hulpdiensten trokken massaal naar de plaats van het ongeval om de bestuurder te zoeken. Een oppervlakte reddingsteam kwam ter plaatse en ook duikers uit Breda werden ingezet om het slachtoffer te zoeken. Zowel in de auto als in het koude water werd geen bestuurder gevonden. 

Met moeder in het ziekenhuis
Die bleek niet in de auto of in het water te liggen maar zat met zijn moeder in het ziekenhuis om zich aan zijn verwondingen te laten helpen. Een berger heeft daarna de auto uit het water getakeld en afgevoerd. 


Redactionele Foto's
Foto van Hulpdiensten zoeken slachtoffer na zware crash op A58 bij Tilburg #210631 Foto van Hulpdiensten zoeken slachtoffer na zware crash op A58 bij Tilburg #210632 Foto van Hulpdiensten zoeken slachtoffer na zware crash op A58 bij Tilburg #210633 Foto van Hulpdiensten zoeken slachtoffer na zware crash op A58 bij Tilburg #210634

Foto's: Jules VorselaarsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19254, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook