Brand in twee woningen aan Nieuwstraat in Beek en Donk

Geplaatst op 05-12-2017 om 07:32
BEEK EN DONK - Op de zolder van een woning aan de Nieuwstraat in Beek en Donk is maandagnacht brand uitgebroken. De brandweer van Beek en Donk schaalde op naar code middelbrand en kreeg assistentie van korpsen uit Helmond en Lieshout.

De brand is vermoedelijk door een kachel ontstaan in een woning die al anderhalf jaar word verbouwd. Door de verbouwing wonen de bewoners tijdelijk op de boven verdieping. De brand heeft ook de woning van de buren getroffen; ook deze liep brand- en waterschade op. De bewoners van de woning in renovatie moesten elders de nacht door brengen of dat ook voor de buren nodig was is niet bekend.

De bovenverdieping liep grote schade op en de brandweer heeft meteen een deel van het dak moeten verwijderen om nog eventuele smeulende resten van de brand te doven. De bewoners van de twee huizen wisten op tijd een veilig heenkomen te zoeken en er is dan ook niemand gewond geraakt.


Redactionele Foto's
Foto van Brand in twee woningen aan Nieuwstraat in Beek en Donk #210704 Foto van Brand in twee woningen aan Nieuwstraat in Beek en Donk #210705 Foto van Brand in twee woningen aan Nieuwstraat in Beek en Donk #210706 Foto van Brand in twee woningen aan Nieuwstraat in Beek en Donk #210707 Foto van Brand in twee woningen aan Nieuwstraat in Beek en Donk #210708 Foto van Brand in twee woningen aan Nieuwstraat in Beek en Donk #210709 Foto van Brand in twee woningen aan Nieuwstraat in Beek en Donk #210710

Foto's: Harrie GrijseelsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19267, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook