Gewonde door schietpartij in Roosendaal

Geplaatst op 05-12-2017 om 17:40
ROOSENDAAL - Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een schietpartij aan de Diamantdijk in Roosendaal. Het slachtoffer is na de schietpartij naar het politiebureau in de Nieuwstraat gereden. 

Ziekenhuis
Het slachtoffer heeft op het politiebureau medische hulp gekregen en is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Wat zijn verwondingen waren is niet bekend. 

Onderzoek
De politie hield niet lang na het schietincident een verdachte aan. Of hij ook daadwerkelijk de schutter is zal onderzoek moeten uitwijzen. De politie is op twee plaatsen in Roosendaal begonnen met een uitgebreide onderzoek. 


Redactionele Foto's
Foto van Gewonde door schietpartij in Roosendaal #210726 Foto van Gewonde door schietpartij in Roosendaal #210727 Foto van Gewonde door schietpartij in Roosendaal #210728 Foto van Gewonde door schietpartij in Roosendaal #210729

Foto's: Christian TraetsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19272, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook