Zwaar ongeval met bestelbus en vrachtwagen op A67 bij Mierlo

Geplaatst op 06-12-2017 om 20:02
MIERLO - Op de A67 tussen Eindhoven en Venlo is woensdagmiddag een zwaar ongeval gebeurd. Dat zorgde in de avondspits voor grote problemen. Een bestelbus botste rond 17.15 uur ter hoogte van Mierlo achterop een vrachtwagen en kwam daarna op zijn kant terecht.

De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en ambulancedienst werden ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. Die laatste is uiteindelijk niet ter plaatse geweest. De bestuurder van de bestelbus raakte gewond en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De rechter rijstrook was een tijd lang afgesloten voor het verkeer en dat zorgde voor een lange file. Het verkeer werd daarom geadviseerd een andere route te kiezen. Zo kon verkeer vanuit de randstad naar Venlo en Duitsland beter via de A15 rijden. Rond 19.30 uur was de weg weer vrij.


Redactionele Foto's
Foto van Zwaar ongeval met bestelbus en vrachtwagen op A67 bij Mierlo #210746 Foto van Zwaar ongeval met bestelbus en vrachtwagen op A67 bij Mierlo #210747

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19277, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook