Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss

Geplaatst op 01-01-2018 om 08:43
OSS - Op industrieterrein Danenhoef in Oss heeft maandagochtend vroeg een grote brand gewoed. Het vuur werd kort na zes uur opgemerkt en bij de brandweer gemeld. Toen de eerste brandweerlieden ter plaatse kwamen bleek een bedrijfsloods in lichterlaaie staan.

Daarop werd snel opgeschaald naar code grote brand en even later werd ook Grip 1 afgekondigd. De brandweer zette veel mensen en materieel in om de vlammen te bedwingen. Het vuur begon waarschijnlijk bij een bedrijf aan het Hunnenpad en sloeg daarna in elk geval over naar een stukadoorsbedrijf aan de Saksenweg. Ook een derde bedrijf aan het Hunnenpad zou mogelijk vlam hebben gevat.

Bij de brand kwam erg veel rook vrij die in oostelijke richting recht de Berghemse wijk Piekenhoef trok. De hulpdiensten besloten op een gegeven moment de bewoners van die wijk te vragen om ramen en deuren gesloten te houden. Ook werd een NL-Alert verstuurd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De schade is enorm.


Redactionele Foto's
Foto van Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss #211868 Foto van Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss #211869 Foto van Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss #211870 Foto van Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss #211871 Foto van Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss #211872 Foto van Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss #211873 Foto van Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss #211874 Foto van Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss #211875 Foto van Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss #211876 Foto van Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss #211877 Foto van Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss #211878 Foto van Grote brand in meerdere bedrijven op industrieterrein Danenhoef in Oss #211879

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19466, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook