Peugeot Cabrio uitgebrand naast flat aan Brabantstraat in Oss

Geplaatst op 02-01-2018 om 02:34
OSS - Op de Brabantstraat in Oss is in de nacht van maandag op dinsdag een Peugeot Cabrio uitgebrand. Rond 1.45 uur kwam bij de brandweer de melding van een afvalbrand binnen. Al snel bleek er echter langs de flat een auto in brand te staan. De brandweer reed daarop met spoed door naar de melding.

Eenmaal ter plaatse stond de auto aan de voorzijde al volledig in brand en had ook een heg vlam gevat. De brandweer wist de brand snel te blussen. Over de oorzaak is niets bekend.

De politie onderzoekt de zaak en heeft onder gebruikers van de app en social media een Burgernet bericht verspreid met een oproep aan mensen die iets hebben gezien of andere tips hebben om zich te melden. 's Nachts wordt niet via SMS gealarmeerd.


Redactionele Foto's
Foto van Peugeot Cabrio uitgebrand naast flat aan Brabantstraat in Oss #211940 Foto van Peugeot Cabrio uitgebrand naast flat aan Brabantstraat in Oss #211941 Foto van Peugeot Cabrio uitgebrand naast flat aan Brabantstraat in Oss #211942 Foto van Peugeot Cabrio uitgebrand naast flat aan Brabantstraat in Oss #211943 Foto van Peugeot Cabrio uitgebrand naast flat aan Brabantstraat in Oss #211944 Foto van Peugeot Cabrio uitgebrand naast flat aan Brabantstraat in Oss #211945 Foto van Peugeot Cabrio uitgebrand naast flat aan Brabantstraat in Oss #211946 Foto van Peugeot Cabrio uitgebrand naast flat aan Brabantstraat in Oss #211949

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19474, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook