Pasfotohokje uitgebrand in winkel aan Heezerweg in Eindhoven

Geplaatst op 03-01-2018 om 14:20
EINDHOVEN - In een winkel aan de Heezerweg in Eindhoven heeft woensdagmiddag brand gewoed. Rond 13.30 uur vatte in de DIO Drogisterij Yvonne op de hoek met de Sint Gerlachstraat een pasfotohokje vlam. Bij de brand kwam veel rook vrij en de winkel werd dan ook meteen ontruimd.

De brandweer was snel ter plaatse en heeft het pasfotohokje geblust. De computer en printer die bij het hokje horen zijn door brandweerlieden naar buiten gebracht. De schade zou behoorlijk zijn, het pasfotohokje zou volledig zijn uitgebrand.

Doordat de gemeten koolmonoxidewaarde in de winkel behoorlijk hoog was mochten medewerkers de winkel van de brandweer vooralsnog niet betreden. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Pasfotohokje uitgebrand in winkel aan Heezerweg in Eindhoven #212019 Foto van Pasfotohokje uitgebrand in winkel aan Heezerweg in Eindhoven #212020

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19483, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook