Dodelijk ongeval op Woudrichemseweg in Almkerk

Geplaatst op 05-01-2018 om 12:32
ALMKERK - Bij een frontale aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto is de bestuurder van de personenauto om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde vrijdagochtend op de Woudrichemseweg in Almkerk. Het slachtoffer is een 58-jarige inwoner van Woudrichem.

Verkeerde weghelft
Volgens de politie zou de personenauto op de verkeerde weghelft terecht zijn gekomen. Voor zover bekend zaten er geen andere personen in de auto. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

Onderzoek
De Woudrichemseweg is afgesloten voor onderzoek door specialisten van de politie (VOA). Deze zal later vandaag weer worden vrijgegeven.


Redactionele Foto's
Foto van Dodelijk ongeval op Woudrichemseweg in Almkerk #212082 Foto van Dodelijk ongeval op Woudrichemseweg in Almkerk #212083 Foto van Dodelijk ongeval op Woudrichemseweg in Almkerk #212084 Foto van Dodelijk ongeval op Woudrichemseweg in Almkerk #212085 Foto van Dodelijk ongeval op Woudrichemseweg in Almkerk #212086 Foto van Dodelijk ongeval op Woudrichemseweg in Almkerk #212087

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19494, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook