Grote problemen voor verkeer in centrum Eindhoven na ernstig ongeval met fietsster

Geplaatst op 05-01-2018 om 21:02
EINDHOVEN - Op de kruising voor het van Abbemuseum in Eindhoven is vrijdagavond een ernstig ongeval gebeurd. Een automobilist heeft rond 18.20 uur op de kruising van de Wal, de Geldropseweg, de PC. Hooftlaan en de Bilderdijklaan had een een fietsster geschept.

Vanwege de ernst van de verwondingen van de vrouwelijke fietsster werd er ook een traumahelikopter gealarmeerd. Uiteindelijk is deze niet doorgekomen naar de plaats van het ongeval. De vrouw is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Omdat de ongevallendienst van de politie uitvoerig onderzoek deed is de kruising enkele uren geheel afgesloten geweest. Dit leverde op koopavond problemen op voor het verkeer in de binnenstad van Eindhoven. Vooral de busdienst had problemen hierdoor. Omdat daar een storing was in het communicatiesysteem reden veel bussen zich vast en moesten ze midden op straat omdraaien. Twee bussen kwamen hierdoor met elkaar in botsing. Dit leverde alleen blikschade op.


Redactionele Foto's
Foto van Grote problemen voor verkeer in centrum Eindhoven na ernstig ongeval met fietsster #212092 Foto van Grote problemen voor verkeer in centrum Eindhoven na ernstig ongeval met fietsster #212093 Foto van Grote problemen voor verkeer in centrum Eindhoven na ernstig ongeval met fietsster #212094 Foto van Grote problemen voor verkeer in centrum Eindhoven na ernstig ongeval met fietsster #212095 Foto van Grote problemen voor verkeer in centrum Eindhoven na ernstig ongeval met fietsster #212098 Foto van Grote problemen voor verkeer in centrum Eindhoven na ernstig ongeval met fietsster #212102 Foto van Grote problemen voor verkeer in centrum Eindhoven na ernstig ongeval met fietsster #212103 Foto van Grote problemen voor verkeer in centrum Eindhoven na ernstig ongeval met fietsster #212104

Foto's: Arno van der LindenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19496, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook