Schietpartij en autobrand in Breda, vermoedelijk verband met elkaar

Geplaatst op 06-01-2018 om 06:55
BREDA - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er in Breda een schietpartij plaatsgevonden. Twee woningen in het Bredase werden beschoten. Op de Hagehof is een woning met een vermoedelijk automatisch vuurwapen beschoten. Inslagen zijn in de muur van de woning te zien. Bij het incident raakte niemand gewond.

Ahornstraat
Ook een woning aan de Ahornstraat is beschoten en geraakt door meerdere kogels. Ook bij dit schietincident vielen geen slachtoffers. De kans is aannemelijk dat beide schietincidenten verband met elkaar houden.

Autobrand
Niet veel later later brandde er op de Ambachtenlaan een auto uit. Of beide zaken met elkaar verband houden wordt onderzocht maar de politie sluit dat niet uit.


Redactionele Foto's
Foto van Schietpartij en autobrand in Breda, vermoedelijk verband met elkaar #212108 Foto van Schietpartij en autobrand in Breda, vermoedelijk verband met elkaar #212109 Foto van Schietpartij en autobrand in Breda, vermoedelijk verband met elkaar #212110 Foto van Schietpartij en autobrand in Breda, vermoedelijk verband met elkaar #212111 Foto van Schietpartij en autobrand in Breda, vermoedelijk verband met elkaar #212112 Foto van Schietpartij en autobrand in Breda, vermoedelijk verband met elkaar #212113 Foto van Schietpartij en autobrand in Breda, vermoedelijk verband met elkaar #212114 Foto van Schietpartij en autobrand in Breda, vermoedelijk verband met elkaar #212115 Foto van Schietpartij en autobrand in Breda, vermoedelijk verband met elkaar #212116 Foto van Schietpartij en autobrand in Breda, vermoedelijk verband met elkaar #212117

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19499, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook