Man zwaargewond bij ernstig bedrijfsongeval in Eindhoven

Geplaatst op 06-01-2018 om 22:08
EINDHOVEN - Een man is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval bij het tabakverwerkend bedrijf HTL in Eindhoven. Het slachtoffer zou kort voor vijf uur bekneld zijn komen te zitten in een machine en zou daarbij ernstig letsel aan een voet hebben opgelopen.

De brandweer kwam naar het bedrijf aan de Kanaaldijk-Noord om de medewerker te bevrijden. Ook een traumahelikopter landde vlakbij om hulp te verlenen. Het slachtoffer is door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe de man precies bekneld kon komen te zitten en om wat voor soort machine het ging is niet bekend. De Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de voormalige arbeidsinspectie, zou zijn begonnen met een onderzoek naar de toedracht van het ernstige ongeval.


Redactionele Foto's
Foto van Man zwaargewond bij ernstig bedrijfsongeval in Eindhoven #212137 Foto van Man zwaargewond bij ernstig bedrijfsongeval in Eindhoven #212138 Foto van Man zwaargewond bij ernstig bedrijfsongeval in Eindhoven #212139 Foto van Man zwaargewond bij ernstig bedrijfsongeval in Eindhoven #212140

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19505, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook