Ouder echtpaar tijdig buiten bij brand in keuken van woning in Helmond

Geplaatst op 08-01-2018 om 05:35
HELMOND - In de keuken van een woning aan de Julianalaan in Helmond is in de nacht van zondag op maandag brand ontstaan. De brandweer die er snel was had het vuur snel onder controle. De twee bewoners, een ouder echtpaar, had de brand zelf ontdekt en kon op tijd het huis verlaten.

De brand is vermoedelijk bij de vaatwasser ontstaan maar hoe precies is niet bekend. De bewoners zijn in een ambulance onderzocht omdat ze wel rook hadden ingeademd maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Het is niet bekend hoe ernstig de schade aan de woning is. Er wordt gekeken of de bewoners de woning weer in kunnen of tijdelijk ergens anders moeten verblijven.


Redactionele Foto's
Foto van Ouder echtpaar tijdig buiten bij brand in keuken van woning in Helmond #212198 Foto van Ouder echtpaar tijdig buiten bij brand in keuken van woning in Helmond #212199 Foto van Ouder echtpaar tijdig buiten bij brand in keuken van woning in Helmond #212200 Foto van Ouder echtpaar tijdig buiten bij brand in keuken van woning in Helmond #212201

Foto's: Harrie GrijseelsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19517, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook