Vader geeft schokkende beelden van ongeval nieuwjaarsnacht Oss vrij

Geplaatst op 08-01-2018 om 20:50
OSS – De vader van de vrouw die in de nieuwjaarsnacht op de Berghemseweg in Oss werd geschept door een bestelbusje heeft de schokkende beelden van het ongeval vrijgegeven. De bestuurder van het busje, een grijze Ford Transit Connect, reed met hoge snelheid door zonder zich om het lot van het slachtoffer te bekommeren.

De vrouw was bezig met het opruimen van vuurwerk toen ze met hoge snelheid werd geschept door het busje. Nu eerder vrijgegeven beelden van het busje niet tot de aanhouding van de verdachte hebben geleid heeft de vader besloten de zeer schokkende beelden vrij te geven.

“Het was niet zomaar een aanrijding, daarom hebben wij besloten om de beelden van het ongeluk vrij te geven om aan te tonen hoe heftig dit ongeluk is geweest. Dit had anders af kunnen lopen! De dader moet hiervoor bestraft worden!!”, zo schrijft Antoine van de Bergh op Facebook.

Heeft u informatie over waar het busje is of wie er in reed? Bel dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. De familie heeft de beloning voor de gouden tip inmiddels verdubbeld. Ze hebben € 2000,- euro over voor de gouden tip die leidt naar de dader.


Redactionele Foto's
Foto van Vader geeft schokkende beelden van ongeval nieuwjaarsnacht Oss vrij #212236 Foto van Vader geeft schokkende beelden van ongeval nieuwjaarsnacht Oss vrij #212237 Foto van Vader geeft schokkende beelden van ongeval nieuwjaarsnacht Oss vrij #212238

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19525, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook